Skip to content

Competella sentralbordløsning for Lync

Competella er en spennende samarbeidspartner vi har som utvikler programvare innen multimedia og UC basert på Microsoft Lync. Vi har pr. i dag en kjørende demoinstallasjon av Competella Unificed Communication Suite 2010 som gir supplerende applikasjoner til Microsoft Lync. Dette inkluderer blandt annet et avansert sentralbord.

 

Løsningene fra Competella utnytter og bygger på styrken til Microsoft sin UC plattform samtidig som funksjonaliteten i plattformen blir utvidet med avansert samtale routing, avanserte søkemuligheter og gode integrasjoner mot mobile telefoniplattformer fra f.eks. Telenor. Competella søker med dette å møte både klassiske PBX behov samt nye multimedia og UC muligheter hos kunder. 

Løsningen er utviklet av meget kompetente personer med lang bakgrunn i sitt fagfelt. Vi kom i kontakt med Competella tidlig i selskapets historie etter å ha fått et tips fra Microsoft, og vi har siden det hatt besøk av 2 utviklere fra Stockholm samt deres norske representant ved våre kontor i Molde. I tillegg har vi deltatt på workshops og møtt de ved andre samlinger i Norge. 

Vi er en av få som har hatt Competella installert både for OCS og Lync, og vi har slik fått et nært og godt kjennskap og samarbeid med Competella og deres produkt. Inntrykket av produktet og personene bak er meget godt. Produktet virker utrolig ryddig lagt opp. Det har gode strukturer og løsninger og det bærer tydelig preg av at det er laget av folk med lang erfaring samt god kjennskap til Microsoft UC. Produktet har tett integrasjon mot AD, Exchange, Lync og SharePoint. Produktet kan kanskje sammenlignes med TRIO. Det er kanskje ikke like funksjonsrikt enda, men det later til å være mer robust og fremtidsrettet bygget. 

Skjermbilde fra vår demo installasjon

Competella møtes med stor interesse i markedet, og blandt annet Høgskolen i Nord Trøndelag har valgt Competella til fordel for TRIO og LYNC sin egen sentralbordapplikasjon. I kraft av at vi er Competella Partner får vi tilgang til kundecaser som kommer inn i Norge. Dette kan derfor være en brobygger for oss inn mot nye og spennende kunder. 

Godt tilrettelagt informasjon i grensesnittet

Enkel oversikt over tastatursnarveier for bruk til å betjene sentralbordet

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om dette, eller sjekk ut www.competella.com!

Published inCompetellaLyncTrio

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.