Skip to content

Documents To Go – spennende app for iOS og Android

Jakten på gode app’er for bruk i jobbsammenheng er en kontinuerlig prosess. Documents To Go er en applikasjon som jeg har brukt en stund og som fortjener å bli presentert. Den finnes stort sett for de plattformer du måtte ønske, og den behandler stort sett de formater og dokumenter du bruker i hverdagen! 

Produktet Documents To Go har mottatt en rekke priser som beste produktivitets app, beste app ever m.m. Det er ikke uten grunn når vi ser på funksjonaliteten. 

Ved hjelp av denne applikasjonen samles alle dokumenter i ett grensesnitt hvor vi enkelt kan vise, redigere og opprette Word, Excel og Powerpoint filer. Dette inkluderer støtte for Office 2007, 2008 og 2010. 
Programmet kan vise Adobe PDF, Apple iWork og andre filer. Det kan vise, redigere og synkronisere filer lagret i Google Docs, Box.net, Dropbox, iDisk og Sugarsync. Programmet støtter visning og redigering av vedlegg til eposter. Det har ellers en sann 2-veis sync mot egen desktop applikasjon som du kan installere på din PC. Dette gjør programmet til et universelt hverktøy for kontorarbeideren. 

Dette er med andre ord en applikasjon som man med trygghet kan anbefale til de som skal bruke sin iPad i jobbsammenheng. Dette er ikke en gratis applikasjon, men funksjonalitet og samspill forsvarer de 120 kronene applikasjonen koster. Alternativet er et utall andre applikasjoner og kanskje større totalkostnad for å få gjort brøkdeler av de operasjoner man her får i en enkelt applikasjon. 

Published inAndroidAppiOS

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.